top of page

BESØK

OMVISNING

Omvisningene hos oss setter verftet i kontekst. Vi tilbyr omvisninger til fastsatte tidspunkter innenfor åpningstid, og for grupper. 

Hvem var O B Sørensen? Hvordan bygget de seilskuter? Hvordan fungerer en dampmaskin? Hvilke rolle spilte næringene rundt sjøfarten for Arendal? 

Bratteklev skipsverft er det eneste bevarte verftet fra en periode da skipsbygging var en sentral næring langs hele sørlandskysten. Vårt museum gir en unik ramme for å fordype seg i og forstå mange deler av denne spennende historien.

 

Vi tilbyr omvisning innenfor åpningstider i løpet av sesongen og gruppeomvisning etter avtale fra mai til okt. Deler av verftet er kun tilgjengelig med guide. Omvisning varer ca. 45 min og starter 12:45 og 13:45 i perioden 18. juni til 15. august. For reservering kjøp billett i nettbutikk. Det er også mulig å kjøpe omvisning direkte på Bratteklev, men vi har da en minimumsbegrensning på 4 pers.

 

For grupper som ønsker som ønsker omvisning er dette mulig fra mai til oktober. ta kontakt gjennom kontaktskjema for avtale. 

P6021787.jpg
P6021815.jpg
P6011215.jpg
P6011157.jpg
bottom of page